maandag 24 augustus 2009

Grote Pier K Proeverij van start

Iedereen kan zich nog steeds inschrijven voor het nieuwe cursusseizoen bij Pier K. Als je nog geen keuze hebt kunnen maken en graag inspiratie wil opdoen, dan kan dit van 31 augustus t/m 5 september door een gratis proefles te volgen tijdens de Grote Pier K Proeverij. Geïnteresseerden kunnen zich gelijk inschrijven. Hieronder een kleine greep uit het grote aanbod van Pier K Dans, Musical en Beeldende Kunst. Zie op www.pier-k.nl onder Nieuws het totale aanbod aan proeflessen waaronder ook Muziek Klassiek, Pop & Jazz.

Voor jong en oud, groot en klein zijn er danslessen.  Voor de allerkleinsten is er dreumesdans, de ideale manier voor kinderen om op muziek de mogelijkheden van hun lijfje te ontdekken. Maar ook voor oudere kinderen, jongeren en volwassenen zijn er tal van mogelijkheden. Denk aan: Hiphop, Urband dance, Tapdance, Jazzdans of Klassiek ballet. De hele familie kan komen dansen!

Creatief met je handen
Verder zijn er ook veel activiteiten voor mensen die graag met hun handen werken. Voor kleuters bestaat er de cursus 'Kunst kliederen voor kleuter', er is de 'Kunstclub voor kinderen' Volwassen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit de cursus 'Van kop tot teen', een combinatie van tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Klim in je pen
Voor degenen die graag in de pen klimmen is er een inspirerende workshop Schrijven, Schetsen, Schilderen en Tekenen. Met simpele schrijfoefeningen, eenvoudige teken technieken en aandacht voor kalligrafie, maak je een start in je eigen 'boek', waar je thuis mee verder kunt. Een andere interessante schrijfcursus is artikel/essay schrijven. Een kritische cursus op beginnersniveau voor mensen die de kneepjes van het schrijversvak in de vingers willen krijgen.

Op de bühne
Altijd al eens in de huid van een ander willen kruipen? Kom een kijkje nemen met de Theaterlessen van Pier K. Er zijn cursussen Theater voor alle leeftijden en alle niveaus.

Doe mee!
Geïnteresseerd geraakt of benieuwd geworden naar een van de andere cursussen van Pier K? Kom naar de Pier K Proeverij en doe mee! Ga naar www.pier-k.nl > cursussen of bel naar 023 5669565 voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten