zondag 4 augustus 2013

Jeugdvoorstellingen en schrijvers in de bibliotheek

Het activiteitenprogramma van de Bibliotheek Haarlemmermeer voor het najaar is bekend. Er zijn weer volop jeugdvoorstellingen te zien. Zo komen de maffe figuren 'Kalk & Oen' naar de bibliotheek en is er een voorstelling met de bekende viervoeter 'Rintje'. Voor kinderen is er ook dit jaar weer een volle Kinderboekenweek. Zo vol, dat de bibliotheek er maar een Kinderboekenmaand van heeft gemaakt! Met een groot Kinderboekenfeest met Tosca Menten, voorstellingen en een Workshop 'Maak je eigen sportboek'.

Natuurlijk mogen schrijvers niet ontbreken in het programma. Op zaterdag 12 oktober is er een lezing van Naima El Bezaz en op donderdag 21 november is er weer een Literair Diner, deze keer met Judith Koelemeijer. Ook een Haarlemmermeerse schrijver staat op het programma. Op zaterdag 16 november presenteert Jonathan Karpathios, eigenaar van Vork & Mes, zijn nieuwe boek 'Echt eten'.

De bibliotheek heeft een flyer gemaakt met het volledige programma, deze is binnenkort verkrijgbaar in de bibliotheken. Uiteraard staat het volledige programma ook op hun website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten